Deze keer ging het Weekboeket naar Thea van Rooij in Mill. De werkgroep Tafeltje-dek-je bestaande uit Jan Duffhues, Maria Cuppen en Wilma Hendriks vroegen het voor Thea aan.

In de aanvraag schreven zij: “Op 1 januari 2019 stopt Thea als coördinator bij de maaltijdservice Tafeltje-dek-je. Dit is een van de diensten van Stichting Welzijn Ouderen Mill. Thea is het langst werkzaam bij de SWOM, nl vanaf begin 1987. Ze is gestart als bezorgster bij Tafeltje-dek-je, bijna 25 jaar heeft ze zich ingezet bij de Ouderenhulpdienst en de laatste jaren is zij een van de coördinatoren van de werkgroep Tafeltje-dek-je. Thea, de werkgroep en bezorgers bedanken je voor de fijne samenwerking en wensen je nog veel gezonde jaren, samen met Adi.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.