Deze keer ging het Weekboeket naar Truus en Tien v.d. Elzen in Langenboom. Heel veel verzoeken kwamen er vanuit leden van buurtvereniging de Boskant hiervoor binnen.

In een van de aanvragen stond: “Tien haalt al tientallen jaren het oud papier op in onze buurt. Hij en Truus willen er nooit niks voor hebben, "doe maar een bietje voor de diesel", is de reactie van Tien. Hij en Truus zitten iedere eerste zaterdag van de maand klaar met de koffie of thee, en de sterke verhalen. Omdat Tien op 5 januari 2019 de laatste keer oud papier ophaalt (i.v.m. gezondheid en leeftijd) vinden we van de buurt dat hij en Truus wel eens in het zonnetje gezet mogen worden.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.