Dit weekend is het precies 30 jaar geleden dat Joop Bens uit Mill zijn donorhart kreeg. Onlangs publiceerden we een interview met Joop over die periode en hoe belangrijk het is dat er voldoende donoren zijn.

Dit interview zorgde voor veel positieve reacties bij o.a. onze redactie. Familie Geurts van Kessel wilde graag Karin en Joop complimenteren met hun verhaal en positieve uitstraling. Dat alles wilden zij graag ondersteunen met het Weekboeket.

Het interview is te lezen in De Neije Krant van 27 september en te zien bij uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl en in de rubriek video op inmill.nl.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.