Jan Gieben uit Wilbertoord kreeg deze keer het Weekboeket. Aanvragers hiervoor waren diverse ouders en grootouders uit Wilbertoord.

Zij vroegen het Weekboeket voor Jan aan, omdat er vele ouders en grootouders er met hun kinderen en kleinkinderen altijd erg welkom zijn op zijn boerderij. De kinderen kunnen er rondlopen bij de koeien, kleine kalfjes aaien en knuffelen, spelen in het hooi of mee kijken tijdens het melken. Ook is er een speeltuin waar ze heerlijk kunnen spelen op de trampoline, schommel, glijbaan en de zandbak. Het is elke keer een feest voor de kinderen als ze naar Boer Jan mogen.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.