Deze keer ging het Weekboeket naar de muzikale broers Piet en Tonnie Willems uit Langenboom. Zij kregen de bloemen tijdens een van hun optredens bij de dagbesteding van Sociom in ’t Kloster in Langenboom.

Medewerkers en bezoekers van deze dagbesteding vroegen het voor hen aan. In de aanvraag schreven zij o.a.: “Piet en Tonnie zijn 2 vrolijke noten en boerenjongens. 2 broers die al jarenlang voor ons maandelijks een muziekochtend verzorgen met veul plezier. Want muziek kleurt het leven en oude tijden herleven als Piet en Tonnie die liedjes spelen. Wij genieten volop van de gemoedelijke sfeer. Mannen bedankt daarvoor!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.