Deze keer ging het Weekboeket naar Jolande en Willy vd Wiel in Sint Hubert. Het werd aangevraagd door een aantal ex-prinsessen en ex-prinsen van de Bokken.

Zij schreven: “Al jaren verzorgen we met een aantal ex-prinsen en ex-prinsessen het brigadieren met de optocht in Sint Hubert om de optocht in goede banen te leiden. Tevoren komen we bij elkaar om alles door te nemen. Daarbij worden wij door Jolande en Willy altijd zo goed op gevangen en verzorgt. We worden letterlijk en figuurlijk in de watten gelegd en verwend met koffie, soep, worstenbroodjes en noem maar op of ze hebben het. En niet te vergeten heel veel liefde en warmte. Voor deze jarenlange gastvrijheid willen wij Jolande en Willy hartelijk bedanken.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.