Deze keer ging het Weekboeket naar Gerrie en Piet Kremers in Wilbertoord. Sandra vroeg het namens de rest van de hele familie Kremers aan.

In de aanvraag schreef zij o.a.: “Op 25 april is Gerrie jarig en op 20 april zijn ze 59 jaar getrouwd. Volgend jaar dus 60 jaar. Piet en Gerrie kijken ontzettend uit naar het feest dat hopelijk volgend jaar gaat plaatsvinden, maar in deze Corona tijd is niets meer vanzelfsprekend of zeker. Ze houden zich zo goed aan de voorschriften van afstand houden, thuisblijven, geen bezoek ontvangen en gaan zelf ook nergens op bezoek, dat valt voor Piet en Gerrie echt niet mee, want het zijn mensen die graag buurten en een praatje maken met iedereen, en je bent er altijd welkom voor een bekske koffie en een kuukske. Ook hun zoon Marco, die nu in Singapore in quarantaine zit, kan dus ook niet op de verjaardag van Gerrie komen. Daarom vinden wij dat ze wel een mooi boeket verdiend hebben.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl