Deze keer ging het Weekboeket naar Annie en Tonnie Pennings in Sint Hubert. Kinderen en kleinkinderen vroegen het voor ze aan.

In de aanvraag schreven ze: “Zij waren op 24 april 50 jaar getrouwd en we hadden met zijn allen een weekend weg gepland staan ter gelegenheid van dit gouden huwelijk. Helaas kon dit vanwege de Corona maatregelen nu niet doorgaan. Onze ouders en grootouders staan het hele jaar voor ons klaar. Ze zijn nu voorzichtig en zien daardoor de kleinkinderen nauwelijks. Zeker rondom hun gouden bruiloft geen makkelijke opdracht. Met dit bloemetje willen we hun extra in het zonnetje zetten en bedanken voor al hun zorgen en aandacht van de afgelopen jaren.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.