Op zondag 17 mei waren Gerrit en Riek van Daal – Hermens 65 jaar getrouwd. Riek woont op dit moment in de Schittering in Haps en Gerrit thuis in Wilbertoord.

Gerrit ging elke dag op bezoek, maar door het Coronavirus kan dat nu niet. Hierdoor konden zij deze speciale huwelijksdag ook niet samen vieren. De kinderen Tiny en Marian vroegen het Weekboeket aan om ze toch extra in het zonnetje te zetten en ze te feliciteren.

Ook Seniorentoneelgroep 4 in 1 ondersteunt van harte de uitreiking van het weekboeket aan Riek en Gerrit van Daal. Gerrit is onze oud-voorzitter en ons oudste lid. Hij speelt zijn rollen nog met jeugdig elan. Helaas nu even niet, zoals hij helaas nu ook zijn Riek niet kan bezoeken. Wij wensen beiden veel geluk en ook veel sterkte.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.