Dit keer ging het Weekboeket naar Lion van der Linden in Langenboom. Leo en Marietje van Dijk vroegen het voor haar aan. In de aanvraag schreven zij: “Lion heeft onlangs vrijwillig haar nier gedoneerd aan haar nicht. Voor deze bijzondere daad willen wij haar graag in het zonnetje zetten.”

Het gaat overigens met zowel Lion als met haar nicht op dit moment erg goed. Een zeer geslaagde niertransplantatie dus. Wilt u meer weten over de Nierstichting en het transplanteren van nieren? Zie dan: https://nierstichting.nl/leven-met-een-nierziekte/niertransplantatie/,

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.