Deze keer ging het Weekboeket naar Frans Duijnstee in Sint Hubert. Het werd aangevraagd door zijn overburen Petra Sentjens en Leon Manders.

Zij schreven: “Frans gaat na 26 jaar Sint Hubert verlaten en verhuisd met zijn kinderen naar Wijchen, waar ze samen met Astrid (vriendin van Frans) een nieuwe start maken. We hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden en daarom nemen we met pijn in ons hart afscheid van hen. Wij wensen hen allen heel veel geluk.”

Ook het bestuur en redactie van De Neije Krant wil Frans via het Weekboeket bedanken voor zijn inzet. Frans was diverse jaren bestuurslid van Stichting huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert, uitgever van deze krant. Frans enorm bedankt en veel geluk samen met Astrid en de kinderen in Wijchen. Blijf onze krant lezen, dat kan elke week via www.deneijekrant.nl.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.