Thij en Stiena Hendriks uit Wilbertoord werden deze keer verrast met het Weekboeket. Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen vroegen het voor ze aan. Ze schreven: “Opa werd 4 april 90 jaar en 3 mei zijn opa en oma 60 jaar getrouwd en al 65 jaar samen.”

“Opa en oma betekenen heel veel voor ons allemaal, ze hebben 7 kinderen, 17 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen en binnenkort zal er een 8ste achterkleinkind bijkomen. Opa en oma hebben altijd voor hun kinderen en ons gezorgd en zijn nog altijd heel gelukkig samen. Wij vinden het fijn hoe ze voor elkaar zorgen en dat ze nog elke dag heel gelukkig met elkaar zijn. Met dit bloemetje willen wij ze feliciteren met hun 60 jarig huwelijk en opa zijn 90ste verjaardag.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.