Jan van Duijnhoven uit Sint Hubert werd afgelopen maandag 15 februari 90 jaar. In de huidige omstandigheden kon Jan zijn verjaardag niet vieren zoals hij dat graag gewild had: samen met de vele mensen die hij goed kent, zoals zijn familie, vrienden, buren en kennissen. Deze mijlpaal mag echter zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom vroeg de familie van Duijnhoven, familie Bus en familie Voss het Weekboeket voor Jan aan.

In hun aanvraag schreven zij o.a.: “Jan staat altijd klaar om anderen te helpen, zoals bv. het boodschappen doen voor buren die dat zelf niet kunnen of zorgen dat ze even met de auto naar de huisarts kunnen. Jan gaat graag een praatje maken bij zijn familie of in de buurt. Ook ontmoet hij wekelijks zijn oudere dorpsgenoten in De Jachthoorn. Jan woont nog steeds in het huis waar hij samen met zijn vrouw Riek, die enkele jaren geleden is overleden, altijd gewoond heeft. Met zijn auto rijdt hij nog mooi rond in de omgeving en bij goed weer stapt hij op zijn E-bike.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.