Deze keer ging het Weekboeket naar Koos Verstegen in Langenboom. De familie Graat uit Langenboom vroeg het voor hem aan.

In hun aanvraag schreven zij: “Koos Verstegen bezorgt in o.a. Langenboom De Gelderlander en ook enkele andere dag- en weekbladen. Op zich niet aparts zou je denken, maar de manier waarop hij dat al jarenlang doet, mag gerust wel apart worden genoemd.

Je kunt bijna de klok erop gelijk zetten: elke dag de krant op hetzelfde moment in de bus. Bij ons is tussen 06.30 en 06.35 u. Weer of geen weer de krant komt altijd. Ook vorige week met de gladde wegen. Dan begint hij gewoon vroeger. Kan hij niet overal met de fiets komen, dan gaat ie te voet met een stapel vouwkratten op een steekwagentje. Gaat hij een paar dagen weg, dan heeft hij een vervanger geregeld en informeert hij iedereen over de periode waarin zijn vervanger de krant bezorgd. Tevens zegt hij dat de vervanger mogelijk iets later kan zijn dan hij altijd is.

Alleen tegen het einde van het jaar zie je hem niet. “Ik hoef geen bedankje, ik breng de krant toch wel” was zijn reactie.

Kortom Koos Verstegen was een dikke halve eeuw terug jarenlang de betrouwbare sluitpost van SES en nu is Koos al jarenlang de betrouwbare bezorger van o.a. De Gelderlander.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.