Op 24 maart mag Thijs Reinen in Langenboom z’n 80e verjaardag vieren, maar zoals voor velen geldt dit jaar ook voor hem, geen groot feest helaas. Zijn dochter Miranda vroeg namens kinderen en kleinkinderen het Weekboeket voor hem aan. “Maar in het bijzonder namens mijn schoonmoeder Annie Klomp, voor alle goede zorgen, aandacht en bezoeken de laatste maanden.”

Daarnaast schreef Miranda: “Thijs zet zich al vele jaren in als vrijwilliger bij SES, wie kent de stadion speaker niet zou ik bijna zeggen. Als trouwe supporter staat hij bij z’n kleinkinderen langs de lijn, ook al is dit niet voor Langenboom. Hij rijdt ze van hot naar her als de nood aan de man is, altijd blij dat hij kan helpen. Hand en span diensten voor o.a. de buurt met oud papier overal vandaan verzamelen. Kortom, eigenlijk teveel om op te noemen. Hij verdient een groot feest en in het zonnetje gezet te worden.” En dat deden we deze week via het Weekboeket.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.