Deze keer ging het Weekboeket naar Nellie van Mil aan de Krommedijk in Mill. De Millse Missie Vrienden vroegen het voor haar aan. In de aanvraag schreven zij: “Al jarenlang zet Nellie zich in voor de Millse Missie Vrienden op de wijze die steeds binnen haar mogelijkheden passen. Ondanks haar slechte en sterk afnemende gezondheid de afgelopen jaren draagt zij haar steentje bij om zowel de jaarlijkse fietstocht als kledinginzamelingen mee vorm te geven.”

“Zij neemt de acties op zich die flexibel ingevuld kunnen worden, wanneer het bij haar mogelijk is, maar ook voor structurele werkzaamheden zet zij zich met al haar aanwezige energie en kracht in. Dat zij daarna urenlang op adem moet komen neemt zij voor "lief". Mopperen en klagen heeft voor haar geen zin, want daar wordt het toch niet anders van. Zij plukt de momenten en haar dagen om te genieten van het leven en vindt dat een sociale inzet hier onderdeel van moet zijn en blijven. Nellie wil absoluut niet tot last zijn met haar beperkingen en voelt zich soms dan ook bezwaard. De Millse Missie Vrienden hopen echter nog lang van haar inzet en daadkracht gebruik te mogen maken.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.