Deze keer ging het Weekboeket naar Jolanda Schreven van Daal in Wilbertoord. De familie Hendriks Derks uit Sint Hubert vroeg het voor Jolanda aan. In de aanvraag schreven zij o.a.: “Jolanda is de drijvende kracht voor het jeugdvoetbal van DWSH18.

Zo zit ze in de organisatie van de Kille cup die dit jaar helaas weer niet door kon gaan, maar i.p.v. hiervan werd er een alternatieve voetbal-dag gehouden. En wat wij heel bijzonder vinden, is dat hier rekening wordt gehouden met elk kind, ook als deze wat extra begeleiding nodig heeft. Hier voor zijn wij zeer dankbaar en we weten dat dit niet vanzelf sprekend is.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.