Deze keer ging het Weekboeket naar Albert (Bartje) van Diepenbeek in Langenboom. Zus en Theo Emons vroegen het voor hem aan.

Zus en Theo vroegen zich al een hele tijd af hoe het kon dat de bermen in een deel van de Eikenlaan er zo keurig bij liggen. Tijdens het Samen Soepen kwam men in gesprek met Albert van Diepenbeek (88 jaar) en hij vertelde dat hij dat deed. Hij woont aan de Eikenlaan en stoorde zich aan de bermen. Vandaar dat hij regelmatig met een duwmaaier deze bermen onder handen neemt. Zus en Theo willen hun waardering uitspreken hiervoor en vroegen daarom het Weekboeket voor hem aan.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.