Deze keer ging het Weekboeket naar Christel Vriens in Langenboom. De aanvraag kwam van Mientje Gerrits. Zij vroeg het Weekboeket aan om Christel te complimenteren voor haar inzet rond de realisatie van het beverpad.

Mientje schreef: “Ik heb gezien en beleeft hoeveel tijd en energie Christel heeft gestopt in het beverpad. Echt het hele pad is door haar tot stand gekomen. Route, alle dieren die we tegenkomen, zelf gezaagd en geschilderd, afstand van de route in kaart brengen, alle QR-codes voorzien van tekst en filmpjes en natuurlijk regelmatig contact met natuurmonumenten om te kijken of het allemaal mag. Ze is de grote kracht achter Scouting Langenboom waardoor dit idee is ontstaan.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.