Dit weekend, zaterdag 14 januari zal Bakkerij Verkerk aan de Dorpsstraat in Langenboom de deuren definitief sluiten. Daarmee komt er na 68 jaar een einde aan deze bakkerij van de familie Verkerk in Langenboom.

Jos: “We hebben geen opvolging, de gezondheid laat soms te wensen over, maar vooral de extreem verhoogde energiekosten en kosten van grondstoffen is de bekende druppel en maakt dat we besloten hebben er eerder mee te stoppen dan eigenlijk de bedoeling was.”

Op de redactie kwamen enorm veel verzoeken binnen om Regien en Jos in het zonnetje te zetten via het Weekboeket en hen te bedanken voor alle goede zorgen. Zo was in een van de aanvragen te lezen: “Wat niet iedereen weet, is dat Regien en Jos heel vaak klaarstonden met al het lekkers uit hun bakkerij. Tijdens alle bouwweken kwamen er platen appeltaarten voor de jeugd, warme worstenbrood voor de parkvrijwilligers, pizza bollen tijdens het natuurfeestje, kerstbrood voor ouderen en heel veel anderen konden een beroep op hun doen. Jos en Regien, namens heel langenbom (en omgeving) heel veel dank!”

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.