Familie van den Broek en familie Verheijen hebben het weekboeket aangevraagd voor “Ons Kaat” Karin van den Broek in Mill. Per 1 mei is zij namelijk 25 jaar in dienst van groente- en fruitkraam Verkuijlen, die op woensdag op de markt in Mill staat.

Verder werkt ze sinds enkele jaren ook nog op 3 andere markten en voor haar ging toen een wens in vervulling. Ze is een harde werker en legt op zo’n marktdag heel wat metertjes af. Ze geeft alle klanten kundig advies en heeft ook nog tijd voor een gezellig praatje. Kaat, van harte gefeliciteerd met je 25-jarig jubileum.

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.