Deze week bezorgen we via de actie Weekboeket voor het laatst dit seizoen ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een prachtige bos bloemen. Naar wie dit laatste Weekboeket gaat blijft zoals gebruikelijk nog even een verrassing. Maar wanneer alles volgens plan verloopt, zal in de week van 20 augustus het nieuwe seizoen Weekboeket weer van start gaan. Op dit moment zijn we op zoek naar sponsoren hiervoor.

De actie Weekboeket loopt al sinds 1 september 2008 en is een initiatief van de nieuwssite www.inmill.nl. Sinds eind 2012 participeert ook De Neije Krant in deze succesvolle actie. Per seizoen ontvangt de redactie een kleine 300 aanvragen, terwijl er per seizoen 50 Weekboeketten beschikbaar zijn. Elke week opnieuw wordt uit alle inzendingen een aanvraag getrokken en wordt de bloemist van dienst op pad gestuurd. De ene week is dat the Florist en de andere week Berends Bloemsierkunst.

Ondernemers, stichtingen of andere belangstellenden die hun (bedrijfs)naam willen verbinden aan de actie Weekboeket, kunnen contact opnemen met de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook aanvragen voor het Weekboeket voor het komende seizoen kunnen naar dat adres gestuurd worden.

Kijk voor meer informatie en een overzicht van betrokken bedrijven bij het Weekboeket 2014 - 2015 op www.weekboeket.nl.