Het eerste Weekboeket van dit seizoen ging naar Annie en Jan van de Wiel in Mill. De aanvraag kwam van Stichting Activiteiten Mill (SAM). Jan was vele jaren vanuit RKSV Juliana kartrekker van de Braderie en later de Vakantiejaarmarkt. Deze laatste organiseerde Juliana samen met SAM en organisatiebureau Koolen en Koolen.

Omdat Jan het wat rustiger aan wil gaan doen en er vanuit Juliana geen opvolger was voor de taken die jan verzorgde, droeg hij dit jaar hun deel van de organisatie over aan SAM. SAM zal vanaf 2024 deze Vakantiejaarmarkt samen met Koolen en Koolen blijven organiseren. SAM wil via het Weekboeket Jan nogmaals bedanken voor zijn enorme inzet en advies rond de Vakantiejaarmarkt in Mill. Annie wil men via dit Weekboeket bedanken voor haar hulp en het afstaan van Jan gedurende de vele uren die hij aan deze Vakantiejaarmarkt bestede.

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.