Deze keer ging het Weekboeket naar Diny en Jaap Roelands in Mill. Het werd aangevraagd door de tegenoverburen Merijn en Dilara Zuidinga.

In de aanvraag schreven zij: “Diny en Jaap zijn ongeveer 1,5 jaar geleden in Mill komen wonen, tegenover ons, in de Havikstraat. Jaap leerden we snel kennen als de grote hondenvriend en Diny nodigt je altijd graag uit voor een kop koffie. Ze zijn een helpende hand voor iedereen in de straat, je kunt altijd bij ze aankloppen en ze staan altijd voor iedereen klaar. Graag willen wij ze via deze weg eens in het zonnetje zetten en laten weten dat we heel blij zijn met buren zoals zij.”

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.