Deze keer ging het Weekboeket naar de zussen Vera en Wendy Dorussen. We kregen op de redactie van Willeke Rigters een handgeschreven brief om dit Weekboeket aan te vragen.

Willeke schreef: “Allebei werken ze bij Pantein, Vera aan huis, Wendy in het verzorgingshuis. Niks is hun te veel, alles wordt perfect uitgevoerd, indien dit niet mogelijk is wordt ook door Vera en Wendy geregeld dat de juiste persoon het oppakt. Het Weekboeket, het gebaar, de aandacht is iets wat hun elke dag bij de mensen brengen. De hoogste tijd dat het nu een keer omgedraaid wordt.”

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.