Deze keer ging het Weekboeket naar Christ en Toos Hendriks v.d. Ligt in Mill. Kinderen en kleinkinderen vroegen het voor ze aan.

In de aanvraag stond: “Ons pap en mam zijn op 10 april 2024 60 jaar getrouwd, een rede om hen samen in de bloemetjes te zetten. Ze hebben vele goede, maar ook vele minder goede tijden gekend in deze 60 jaren dat ze samen zijn en deze steeds maar weer het hoofd geboden. We zijn erg trots op wat ze in deze 60 jaar hebben opgebouwd. Ze staan altijd voor ons klaar  en hebben het beste met ons voor. Je hoeft het hen maar te vragen en het wordt gemaakt of geregeld. Ze zijn met alle kleine dingen tevreden, een praatje, een kaartje of een bloemetje. En ze zijn ontzettend trots op hun kleinkinderen en natuurlijk ook op ons. Bij deze willen wij als kinderen, kleinkinderen en onze partners ons pap en mam voor al deze dierbare jaren van goede zorgen willen bedanken. Veel liefs van ons allen!”

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.