Het eerste Weekboeket van dit nieuwe seizoen ging naar Stefanie van Zyl in Mill. Een bijzondere aanvraag kreeg de redactie voor haar binnen van de familie Hegeman - Bezemer.

Zij schreven in hun aanvraag: “Stefanie is 19 jaar en woont in Zuid -Afrika. Na haar opleiding te hebben afgerond had ze een overbruggingsjaar voor ze met haar nieuwe opleiding als dokter gaat beginnen. Ze heeft ervoor gekozen zich in te schrijven als au-pair en woont nu voor een periode van 9 maanden bij ons in Mill. Ze is ontzettend lief en zorgzaam voor de kinderen. Ondanks dat ze zo ver van huis is en haar familie van tijd tot tijd best mist houdt ze zich goed en ontdekt ze Nederland en daar buiten om zo met een volle rugzak aan ervaringen over enkele maanden weer naar huis te gaan.” Stefanie, die overigens al erg goed Nederlands spreekt, was zeer verrast en zal foto’s en dit artikel ook zeker meenemen naar Afrika.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.