Deze keer ging het Weekboeket naar Mia en Leo Hermanussen in Mill. Op 20 mei zijn ze 60 jaar getrouwd. Kinderen en kleinkinderen willen hen via het Weekboeket van harte feliciteren. In de aanvraag schreven zij: “Ze genieten nog intens van elkaar en van het leven. Gefeliciteerd!”

Elke week laten we ergens in Langenboom, Mill, Sint Hubert of Wilbertoord een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.

Eind juli eindigt dit seizoen van het Weekboeket. Wilt u als ondernemer uw bedrijfsnaam verbinden aan deze actie voor het seizoen 2024 - 2025? Laat het dan weten. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met u op.