Deze keer ging het Weekboeket naar Nolly Verhallen in Mill. Gien en Mies Kuppen vroegen het voor haar aan. Dit om Nolly en ook haar echtgenoot Mary te bedanken voor alles wat ze voor hen gedaan hebben en doen.

In de aanvraag, die namens Gien en Mies werd gestuurd stond: “Mies is onlangs 90 jaar geworden en zou er een feestje van maken. Helaas viel zijn vrouw Gien vlak daarvoor met de fiets. Hierbij brak ze haar heup. Gelukkig herstelt ze ondanks haar 84 jarige leeftijd voorspoedig.
Dit komt mede door de goede zorgen van haar overbuurvrouw Nolly. Ze heeft alles voor hen geregeld om thuis verder te revalideren. Ook het bezoek met Mies bij Gien in het ziekenhuis was bij haar in goede handen. Regelmatig loopt ze bij hen binnen. Tevens heeft ze gezorgd voor ’n fruitmand namens de buurt. Daarnaast knipt Mary de heg voor hen. Bovendien maait hij regelmatig het weitje en houdt de moestuin onkruidvrij. Als dit geen goede buurtzorg is?!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.