Marie van de Bungelaar

Marie van de Bungelaar uit Wilbertoord kreeg deze keer het Weekboeket. Het werd aangevraagd door de kinderen van Riek Kuppen. In de aanvraag schreven zij: “Met het klimmen van de jaren wordt het voor ons moeder (86) steeds moeilijker om nog zelfstandig te wonen. Met de rollator beweegt ze zich nog traag voort binnenshuis en tweemaal daags komt thuiszorg.”

“Maar mede door de fantastische hulp van haar buurvrouw Marie van de Bungelaar is het voor haar nog steeds mogelijk om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Buurvrouw Marie komt iedere dag kijken, maakt de gordijnen open of dicht en als het even wat minder gaat smeert ze ook de boterhammen. Batterij vervangen van het gehoorapparaat, voor mijn moeder een onmogelijke taak, voor Marie geen probleem. Haar man Thij springt ook regelmatig bij zodat er alles picobello bij ligt. En dat allemaal geheel belangeloos zonder daar ook maar iets voor terug te verlangen. Het enige wat Marie hoopt is dat ze later ook zo’n buurvrouw treft. Wij hopen als kinderen dat ook want als iemand een buurvrouw als Marie verdient is het Marie zelf, wat een geweldig mens.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.