Vals Plat

Deze keer werden Riet en Hans van Alphen uit Sint Hubert verrast met het Weekboeket. Het gezelligheidskoor Vals Plat vroeg het voor ze aan.

Zij schreven: “Vanaf het begin zijn Riet en Hans heel actief binnen ons gezelligheidskoor. Riet is vanaf het begin onze dirigent en Hans is vanaf het begin onze pianist. Hans is daarnaast samen met Rika Cornelissen en Lianne Verheijen nauw betrokken geweest bij de oprichting van ons koor.” Via het Weekboeket willen alle leden van Vals Plat hartelijk dank zeggen tegen Hans en Riet en tevens de hoop uit spreken dat ze nog heel lang met elkaar mogen zingen.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.