Op dinsdag 26 november werd Piet Selten uit Mill 80 jaar. De familie Selten vroeg het Weekboeket voor hem aan. Dit om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Ook wil men Piet complimenteren voor de wijze waarop hij als mantelzorger actief is voor zijn vrouw, de 50 keer dat hij al de Vierdaagse liep en de 40 jaar dat hij postbode was. Maar ook is Piet collectant en hiervoor, maar voor alles wat hij deed en doet, kreeg hij het Weekboeket.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.