Het eerste Weekboeket van dit seizoen ging naar Ria en Chris van de Weem in Mill. Het werd aangevraagd door Ria Fleuren en Bonny van Giersbergen.

In hun aanvraag schreven zij: “Ria en Chris verzorgen iedere vakantie en altijd als we langer weg moeten, onze katten. Onze kater is al 15 maanden niet gezond en valt steeds verder af door een voedselintolerantie. Hij heeft extra aandacht nodig en we durfden bijna niet op vakantie. Maar Ria en Chris zeiden dat we rustig konden gaan, dat hun het wel overnamen wat ze dan ook erg goed deden.” Om ze nog eens extra te bedanken vroegen ze het Weekboeket voor hen aan.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.