Deze keer ging het Weekboeket naar Jan Meulepas in Langenboom. Het bestuur van buurtvereniging Onder Ons vroeg het voor hem aan. Jan is namelijk al 25 jaar bestuurslid waarvan 15 jaar voorzitter. Het bestuur schrijft: “Vanwege zijn beroep, kok in Aldenhorst, zorgt Jan ook altijd voor de heerlijke hapjes bij alle activiteiten die wij organiseren zoals fietstocht, mannenmiddag, damesmiddag en kerstbingo voor de 65 plussers.”

“Ook haalt hij al 25 jaar het oude papier mee op. Daarnaast maakt Jan zich ook nog sterk voor de quiz van Langenboom, Wettegij't, is hij kantinevrijwilliger bij SES, en touwtrekker bij jubileumvieringen in zijn eigen Acacialaan.” Hiervoor vroeg het bestuur het Weekboeket voor Jan aan.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.