Deze keer ging het Weekboeket naar Albert en Annie Daverveld - Emons in Wilbertoord. Op 22 november zijn ze 50-jaar getrouwd. Hun kleindochter Daisy vroeg namens kinderen, kleinkinderen en de totale aanhang het Weekboeket voor ze aan.

In de aanvraag schreef Daisy o.a.: “We vragen het Weekboeket aan voor deze lieve mensen die altijd voor ons klaar hebben gestaan, zullen staan en voor ons zullen zorgen. Oma staat niet graag in de krant of op televisie, maar van deze gelegenheid willen wij toch graag gebruik maken en ze nogmaals laten zien hoe bijzonder ze voor ons zijn!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.