Deze week werden Annie en Piet van Lith uit Langenboom verrast met het Weekboeket. De LOC (Langenboomse Ontspannings Club) vroeg het voor ze aan.

In de aanvraag schreven zij: “Annie is jarenlang bestuurslid geweest bij de LOC. Daarna heeft ze nóg bijna 20 jaar veel betekend voor de intocht van Sinterklaas in Langenboom. Ze is in totaal zo'n 40 jaar betrokken geweest bij de LOC en de Langenboomse jeugd. Dit jaar neemt ze afscheid. Piet staat altijd aan haar zijde. Het is een twee-eenheid.” Via het Weekboeket wil de LOC Annie en Piet nog eens extra bedanken voor hun inzet en ze eens extra in het zonnetje zetten.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.