Deze keer kreeg Marianne van Heijningen van Belevingsboerderij de Nieuwenhof in Mill het Weekboeket. Enkele dames van de vrijdagmiddag-breiclub vroegen het voor haar aan.

In de aanvraag schreven zij: “Elke vrijdag zijn wij weer welkom in het Breihuukske op de Nieuwenhof in Mill en hebben daar veel plezier en gezelligheid. We breien erop los om een poging te doen om het wereldrecord te verbreken voor “de langste wollen sjaal van Land van Cuijk”.
Door Marianne worden we verwend met gratis koffie en met altijd weer wat lekkers en ook als we geen vervoer hebben komt Marianne ons zelf even ophalen. Ze doet ons daarmee een groot plezier. Wij vinden het een leuk tijdverdrijf en kijken elke week weer uit naar de volgende bijeenkomst.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.