Peter van der Cruijsen uit Mill wordt 6 maart 50 jaar. Om hem met deze speciale leeftijd te feliciteren, vroeg zijn vrouw Mariska het Weekboeket aan.

In de aanvraag schreef zij: “Vanaf zijn 29e zei hij elk jaar dat hij 29 werd…. Nu wordt hij 50, een mooie reden voor het Weekboeket.” Peter is geen onbekende in Mill. Zo doet hij al jaren met de pronkzittingen mee, eerst met de Millse Derkes en Co, de laatste jaren met Heddekes. Bij Juliana is hij al vele jaren vrijwilliger: traint nu de D1 is coördinator van de F jeugd en samen met Geert Manders regelt hij 4 tegen 4. En hij helpt met het afsluitingsweekend. Tijd dus om Peter eens extra in de bloemen te zetten.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.