Dit keer ging het Weekboeket naar Jeanne en Marius van Boekel in Mill. Het werd aangevraagd door Riekie en Martien Berends.

In hun aanvraag schreven zij o.a.: “Het is niet te beschrijven hoeveel Jeanne en Marius doen voor hun broer/zwager die verstandelijk beperkt is, ze staan er dag en nacht voor klaar en dat al meer dan 20 jaar. Ze rijden zeker 2 a 3 keer per week van Mill naar Oss waar hij woont en vele weekenden brengt hij bij Jeanne en Marius in Mill door. Maar niet alleen voor hem staan ze altijd klaar, er hoeft maar iemand om hulp te vragen en ze zijn er altijd.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.