Deze keer ging het Weekboeket naar Geertje Braks in Mill. Het bestuur van de Goede Doelenweek in Mill vroeg het voor haar aan.

In de aanvraag schreven zij: “We hebben een erg succesvolle week van de Goede Doelen in Mill gehad. Iedereen en met name de collectanten zijn enthousiast en dat is erg belangrijk. Daarom kunnen we als bestuur tevreden terug kijken. Maar één bestuurslid heeft zich nog meer ingezet dan alle de andere. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld en alles goed voorbereid en over nagedacht, waardoor onze bijeenkomsten nog efficiënter verliepen. Het betreft hier onze secretaris, Geertje Braks.” Bij het in ontvangst nemen van de bloemen zei geertje: “Maar iedereen heeft enorm hard gewerkt en samen hebben we een mooi resultaat neer kunnen zetten.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.