Op 29 juli is Mientje Radt Theunissen uit Sint Hubert 40 jaar in dienst bij de Beyerd (werkplaats IBN) in Cuijk. Maar omdat die datum midden in de vakanties valt, wordt ze 23 mei officieel gehuldigd voor dit jubileum. Haar broers en zussen vroegen voor Mientje het Weekboeket aan om haar te feliciteren met dit speciale jubileum en om te zeggen dat ze super trots op haar zijn.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.