Deze week neemt Riky Hofmans afscheid als directeur van basisschool de LenS in Mill. Op maandag 3 juli was er een grote dansvoorstelling door alle kinderen in Theater Myllesweerd.

Bij die gelegenheid ontving Riky ook het Weekboeket. Dit was aangevraagd door haar team. In hun aanvraag schreven zij: “Met deze aanvraag wil het team haar heel hartelijk danken voor alles wat zij voor kinderen, team en ouders heeft gedaan en betekend.” Het grootste project in haar onderwijs-carrière in het Millse, was de fusie van basisschool de Leeuwerik en de Straethof tot basisschool de LenS.

Receptie

Woensdag 12 juli is er van 14.00 tot 15.30 uur een afscheidsreceptie. Ouders, collega’s en alle andere belangstellenden zijn hierbij van harte welkom. De receptie zal gehouden worden in de LenS aan de Langenboomseweg 1b in Mill.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.