Deze keer ging het Weekboeket naar Marieke van Hedel en het werd aangevraagd door de kinderen van groep 4 van OBS de Kameleon. Marieke werkt nu al twee jaar als vrijwilliger op OBS De Kameleon. Ze ondersteunt hierbij de leerkracht. Ze legt werkjes klaar, kijkt ze na, kopieert de toetsen, houdt de klas netjes. Al sinds het begin van groep 3 staat ze hier vol enthousiasme VRIJWILLIG te werken en de kinderen zijn gek op hun ‘juf Marieke’.

De aanvragers zijn: Ruud, Indy, Samantha, Petie, Milan, Bram, Marijn, Sem, Noah, Indy, Imke, Ian, Ilse, Maud, Fey, Yarrona, Jard, Tara, Maureen, Pem, Carlito, Lieze, Liz, Wes, Megan en Jacky. Maar ook namens de ouders en juf Anja en juf Janne.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen?
Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was. 

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.