Deze week werd Thijs van den Heuvel uit Mill verrast met het Weekboeket. Het bestuur van de Lokale Omroep Mill vroeg het voor hem aan. Dit om Thijs te bedanken voor alles wat hij voor de totale L.O.M. doet, maar speciaal om hem te bedanken voor de vele jaren Sport op zondag. Dit radioprogramma draagt hij nu over aan een andere programmamaker. Uiteraard is en blijft Thijs wel actief bij de Lokale Omroep Mill radio en TV.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen?
Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.