Deze keer ging het Weekboeket naar René Teunesen in Mill. Buurtvereniging de Molenheide vroeg het voor hem aan. Dat om René te bedanken voor zijn jaren lange inzet in het bestuur van de buurtvereniging en al zijn werk bij het organiseren van activiteiten. Helaas heeft René aangegeven te stoppen als bestuurslid. De Molenheide vindt dat erg jammer, maar bedankt hem voor al zijn werk en inzet via onder andere het Weekboeket.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.