Het Weekboeket ging deze keer naar Raymond Roelofs in Mill. EHBO vereniging St. Willibrord vroeg het voor hun lid Raymond aan. Dat om hem te complimenteren met de manier waarop hij handelde bij het bus-ongeval op 2 juli in Odiliapeel. Raymond was als eerste ter plaatse en ondernam alle handelingen die bij zijn opleiding als EHBO hulpverlener horen. Hierdoor ontstond er geen paniek en werd alles strak gecoördineerd. “Wij zijn trots op zo’n lid,” aldus EHBO vereniging St. Willibrord.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen?
Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.