Irma Selten en Jaap v.d. Vorle uit Langenboom kregen deze keer het Weekboeket. In januari werden zij de trotse ouders van een drieling, een jongentje Joes en twee meisjes Nanne en Wiep. De grootouders Selten en v.d. Vorle vroegen het Weekboeket voor hen aan.

In de aanvraag schreven zij: “Wij zijn erg trots op Irma en Jaap hoe ze het allemaal voor elkaar krijgen met de drieling. Het is een hele drukte en er komt heel wat bij kijken. Maar Irma en Jaap jullie doen het gewoon perfect!”

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen?
Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.