Deze keer ging het Weekboeket naar Jan Hermanussen in Mill. Leden van de Adviesraad Sociaal Domein vroegen het voor hem aan.

In hun aanvraag schreven zij: “Jan heeft vanaf de jaren 90 zeer actief zijn rol vervuld in de Adviesraad Sociaal Domein (voorheen cliëntenraad/WMO raad). Met passie en beleving heeft hij zich ingezet voor de inwoners van de gemeente Mill en Sint Hubert, met name voor de ouderen kwamen zijn talenten/kennis en kunde ten volle tot zijn recht.
Jan heeft onlangs besloten om te stoppen als lid van de ASD. Wij danken Jan (en natuurlijk ook Thea) voor zijn inzet en passie voor een sociale Millse samenleving.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.