Afgelopen week kregen we op de redactie van De Neije Krant - inmill.nl diverse aanvragen voor het Weekboeket voor Annemarie van der Aa uit Langenboom.

Onlangs vertelde zij in een interview in deze krant (editie 20 februari) over hoe om te gaan met mensen met dementie, hoe hen te benaderen en hoe men kan helpen. Annemarie putte hierbij uit eigen ervaring omdat haar echtgenoot Jan (67 jaar) dementie heeft. Haar verhaal deed zij ook vorige week op de startbijeenkomst van de gemeente Mill en Sint Hubert om te komen tot een dementievriendelijke gemeente. Bij veel lezers zorgde haar interview voor waardering, respect en begrip waardoor diverse lezers het Weekboeket voor Annemarie aan hebben gevraagd.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.