Op 7 mei zijn Wendy en John Cöp uit Sint Hubert 25 jaar getrouwd. Om hen hiermee te feliciteren vroegen Mendy van Tienen en Agnes Litjens van Tienen het Weekboeket voor hen aan.

In de aanvraag schreven zij o.a.: “Het is nu ook 25 jaar geleden dat wij bruidsmeisjes waren op deze dag waar we nog steeds leuke herinneringen aan hebben. Ook zijn Wendy en John al 10 jaar eigenaren van Hoveniersbedrijf de Passie en zijn ze onlangs gestart met hun nieuwe uitdaging Cuppies. Hardwerkende mensen die tijd hebben voor elkaar en voor hun bedrijven. Ze verdienen zeker het weekboeket!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.